Kontor & Butik

KONTOR | BUTIK 
UNDVIK ONÖDIG SMITTOSPRIDNING PÅ ARBETSPLATSEN.

Sätt rätt krav på luften som ni andas på kontoret och i butiken.

Ventilationen byter luften men den renar inte inomhusluften från de partiklar och pollen som tas in via personer, ventilation eller öppna dörrar och fönster, eller avges i lokalen från inredning, tyger och byggnadsmaterial vilket ger en högre partikelhalt med onaturliga partiklar som kan vara skadligt för våra kroppar. 

LIFA LA352  

För ytor upp till 60m2

Den snygga prisbelönta designen, den höga kapaciteten och den långa livslängden på marknadsledande filter gör denna luftrenare till ett perfekt val till kontoret, den lilla butiken, lärarrum, mindre konferensrum och liknande lokaler.

MER PRODUKTINFORMATION

LIFA LA502

För ytor upp till 110m2

Vår starkaste luftrenare för offentliga och kommersiella lokal har en otrolig filterkapacitet, HEPA-filtret på hela 4,6m2 och kolfiltret med 3,5kg aktivt kol håller arbetsplatsen fri från bland annat pollen, lukter, bakterier, virus och passar allt från kontor och klassrum till butiken, byggmodulen och konferensrummet.

MER PRODUKTINFORMATION

Vi andas i genomsnitt 15 000 liter luft om dagen.

Vilket tål att jämföras med vad vi i snitt äter och dricker per dag. 
Vi sätter krav på kvailtén av maten och drycken som vi inmundigar men sätter vi egentligen rätt krav på de 15 000 liter luft som våra lungor i genomsnitt omsätter varje dag?

1

0,5 – 1 kg mat

2

2 liter vatten

15

15 000 liter luft

EN REN INVESTERING

Investera i ert företag och er personal genom att investera i Renare luft på jobbet. Visste du att..
..luftrenarna renar luften från pollen, bakterier, lukter och virus?
..15% av alla sjukskrivningar idag relaterad till dålig luftkvalite.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om fördelarna med luftrenare.

KONTAKTA OSS

VI ERBJUDER FLERA OLIKA PRODUKT- OCH BETALNINGSLÖSNINGAR

Vi har ett stort sortiment luftrenare utöver det sortiment som vi har upplagt på vår hemsida, om du har några önskemål eller frågor kring andra produkter så hjälper vi dig gärna.
Vi jobbar även med flera olika finansiella lösningar och erbjuder uthyrning samt leasing av våra produkter. Kontakta oss för mer information! 

KONTAKTA OSS

Våra kunder berättar

Efter inskolningen på 2 veckor brukar de nya barnen ofta bli sjuka, men under hösten, efter installationen av luftrenare så hände det inte en enda gång. Vi har dragit ner sjukfrånvarostatistiken på både barn och personal ordentligt under det senaste året med luftrenare. 

Anneli Vilhelmsson

Skogsviolens förskola

Luften känns mycket fräschare och doften är inte alls lika påtaglig i salongen, till och med våra kunder är positiva och flera i personalen har valt att även skaffa en luftrenare till hemmet.

Therese Bäck

Tottes Hår