Om oss

VI SKAPAR HÅLLBARHET GENOM BÄTTRE ARBETSMILJÖER.

Njut av renare luft tillsammans med dina kollegor.

Oavsett om det är för att skapa en arbetsmiljö som skapar piggare kollegor, eller om man vill lindra allergiska besvär, bli av med lukter eller få ner sjukfrånvaron så får ni allt detta med på köpet när ni investerar i våra luftrenare. Ett noga utvalt sortiment med professionella luftrenare för kommersiellt bruk som håller länge.

TILL VÅRA PRODUKTER

Några saker som vi är speciellt bra på

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR TILL ARBETSPLATSEN

Varje arbetsplats är precis som varje människa, unik. För att nå bästa möjliga resultat så ser vi till att mäta luftkvalitén, hitta rätt placering och framförallt mäta in rätt produkter.

SKAPA RÄTT FINANSIELL LÖSNING

Vi vet att olika företag och kommuner har olika förutsättningar och policys, vi har många olika betalningslösningar. Kontakta oss gärna för att diskutera rätt lösning för just er. Ibland kan det vara enklare att hyra eller leasa en eller flera luftrenare under en tidsperiod.

MÖTEN 

Inte nog med att vi gillar kaffe, vi gillar även utbyte, vi gillar att lära oss nya saker och framförallt gillar vi att dela med oss av vår egen kunskap och hjälpa företag att bli mer produktiva och friskare. Och den informationen delar vi gärna med oss genom ett helt kostnadsfritt möte, där vi även kan mäta er luftkvalité.

LÖSNINGAR ÄVEN FÖR HEMMET

Vi hjälper er även gärna att hitta rätt luftrenare till hemmet, vi har fina personalerbjudanden som ditt företag kan ta del av för att skapa en bättre hemmamiljö. Ett sovrum fritt från pollen under våren är för en allergiker en helt underbar upplevelse då man vaknar piggare och fräschare varje morgon. 

Företaget bakom renare luft på jobbet

Branova Nordic AB grundades 2016 i Enköping, Branova är en generalagentur för flera varumärken inom luftvård och har sitt största fokus på B2B samt samarbeten med större aktörer som med hjälp av Branova vill förbättra sin och sina kunders luftkvalité. Vi jobbar idag både med återförsäljare samt med egen säljkår för att sprida vårt koncept och vår kunskap på bästa möjliga sätt.