Pollensäsong

Våren är här!

Även pollensäsongen är här och den förväntas bli den värsta på många år.
Trötthet, huvudvärk, nästäppa, rinnande ögon och klåda behöver dock inte längre vara en del av våren för de som är allergiska. Vi hjälper er att skapa en pollenfri arbetsplats med våra marknadsledande luftrenare. Många har provat och alla är nöjda med resultatet!
Den tar inte bara bort pollen utan även andra farliga partiklar som bakterier, virus, avgaser och lukter. Vilket ger er mer energi och företaget mer produktiva och piggare kollegor.

LUFTRENARE MOT POLLENBESVÄR

Lider du eller någon i din närhet av pollenallergi?

Vi hjälper dig med bra tips om hur du bättre kan underlätta dina besvär! Rätt luftrenare lindrar besvären och motverkar symtom som nästäppa,
nysningar, rinnande/kliande ögon och hals, astma, huvudvärk och trötthet när du är hemma eller på jobbet.

Njut av våren på ett bättre sätt med våra luftrenare.

20% AV BEFOLKNINGEN LIDER IDAG AV POLLENALLERGI

Hundratusentals människor i Sverige lider av pollenallergi. Och antalet allergiker har ökat under de senaste 20 åren. Pollenallergi eller hösnuva som det även kan kallas orskar nysningar, nästäppa, svidande, rinnande och kliande ögon, huvudvärk, irriterade luftvägar med
hosta och astma som besvär. Listan kan göras lång och symtomen varierar men att vara utsatt är otroligt jobbigt.

UNDERLÄTTA DINA BESVÄR AV POLLEN

Dessa små pollenpartiklar på 0,05mm tar sig in överallt och är därför svåra att skydda sig ifrån, men det finns bra beprövade sätt. Sovrummet och arbetsplatsen är extra viktigt att hålla rent då det är där som du spenderar din dag och natt och får din väldigt välbehövda vila och sömn, städa ofta och investera i en luftrenare som tar bort alla de små flygande pollenpartiklarna i rummet.

SE ÖVER DITT HEM OCH ÄVEN DIN ARBETSPLATS

Finns det andra saker som blommor, dammansamlingar etc? Du påverkas mycket mer av saker som du normalt kanske inte påverkas av eftersom din kropp redan är i obalans av pollenallergin. Finns möjligheten att investera i luftrenare även till kontoret så underlättar det väldigt mycket. Du får även fler positiva fördelar som du kan läsa mer om vidare.

Har du husdjur?

Ofta samlas det mycket pollen i pälsen på våra husdjur som sedan sprids över hela hemmet. Våra luftrenare tar även bort avfällningar från husdjur som du och även pälsdjurallergiker kan reagera på.

Vara utomhus

Ett tips om du gillar att vara ut och träna utomhus, är att göra detta under mornar och kvällar när det finns dagg som binder pollen och minskar halterna. Regn skapar även lägre halter i luften då det drar ner  pollenpartiklarna mot marken.

Undvik även

Miljöer med mycket avgaser eller höga halter av partiklar eller rök då detta förvärrar lungornas kapacitet och bidrar till astma. Dessa partiklar som avges av bilar och industri tas även de bort av våra luftrenare.

Immunförsvaret försämras

Som pollen påverkas man även mer av andra partiklar

Som pollenallergiker påverkas man under
pollenperioden även mer av andra partiklar då
kroppens immunförsvar är i obalans, partiklar som även de reduceras med hjälp av våra luftrenare. Klicka på någon av knapparna nedan för att hitta rätt lösning till hem och arbete.

LUFTRENARE TILL ARBETETLUFTRENARE TILL HEMMET

Kontakta oss för beställning, mötesbokning eller frågor! 

Använd gärna kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt på 010 – 20 717 20